Megamagee

PINSCHERS AND MORE

about the breeder

Welcome to my website. I am Karoliina, and I live in the countryside still quite near Helsinki, with my SO Timo and our pack of animals.

 

I purchased my first Pinscher Jaska in year 2003, and Jaska's sister Tessa also came to live with us couple months later. Altough I took these dogs as companions, I got very interested about the breed and dog breeding  because of this interesting crossbreeding project. 6 years later Tessa became the dam of my first litter.

 

At this moment we have 4 dogs at home, all of them are crossbred-line pinschers: old boy Jaska, his younger half-siblings Eetsi and Simi (also 3rd generation crosses) and last but absolutely not least, 4th generation cross Panda.

kennelhistoria

Lapsena lenkkeilytin naapuruston koirat ja vinguin serkun labradorinnoutajaa viikonloppuhoitoon. Omaa koiraa en saanut isän allergian takia. Serkkuni labradoriharrastus oli merkitsevässä asemassa siinä, että päädyin omiakin koiria myöhemmin hankkimaan, kun teini-iässä olin näiden koirien kanssa paljon tekemisissä.

 

Kävin myös joitakin vuosia ahkerasti talleilla hoitamassa hevosia, ja 12-vuotiaana alkanut ja kymmenisen vuotta kestänyt jyrsijäharrastus oli omiaan opettamaan perinnöllisyyden alkeet.

 

Ensimmäisen koirani Jaskan hankin parikymppisenä, kun asuin omillani ja elämäntilanne oli vakiintunut tarpeeksi koiran hankintaa varten. Jaskaa seurasi jo samana vuonna Tessa, ja paria vuotta myöhemmin kreikanajokoira Nana tuli, oli hetken ja lähtiessään metsästävään kotiin vei ison palan sydäntäni mukanaan.

Nanan jälkeen tuli Miisa-pinseri Norjasta sijoitukseen. Miisan jälkeen onkin kotona ollut vain omia kasvatteja; Panda, Eetsi ja Simi.

Anoin kennelnimen 'Megamagee' vuonna 2005 ja ensimmäinen pentue syntyi vuonna 2009. Toistaiseksi, vuoden 2018 alkuun mennessä omia pentueita on syntynyt 7, joista 6 on risteytyslinjaisia. Lisäksi olen hoitanut yhden pentueen kennel Yarracittan nimelle (Yarracitta D-pentue).

 

Vuosien varrella olen tuonut useita koiria ulkomailta mutta suurin osa on terveyden tai luonteen vuoksi jäänyt käyttämättä.
Muihin maihin on myös viety kasvattejani, näistä erityisen ylpeä olen ensimmäisestä risteytyslinjaisesta inttivaliosta MMG Legato Lungo joka asuu Norjassa, sekä Saksan snautseri-pinseriklubin vuoden päänäyttelyn BIS-3 sijoituksen vuonna 2017 saavuttaneesta 4.polven risteytysuroksesta MMG Borders-And-Shading.

 

luottamustehtävät

Vuodesta 2006 vuoden 2017 loppuun toimin Pinserit ry:n jalostustoimikunnassa lähes yhtäjaksoisesti, puolentoista vuoden välitaukoa lukuun ottamatta, aluksi pari vuotta kuunteluoppilaana ja myöhemmin sihteerinä sekä myös jalostusneuvojana vuosien 2010-2017 välillä.

Jäin toimikunnasta pois vuoden 2017 lopussa toimikauteni päättyessä.

Olen käynyt Kennelliiton kasvattajan perus- ja jatkokurssin, jalostusneuvojien perus- ja jatkokurssin sekä kouluttautunut muilla Kennelliiton luennoilla ja jalostusnevojien koulutuspäivillä. Pyrin edelleen pysymään ajan tasalla jalostus- ja kennelasioissa kouluttautumalla ja osallistumalla luennoille.

SORRY, ONLY IN FINNISH

© K S 2 0 1 6