Megamagee

PINSCHERS AND MORE

FOR year 2018

planned litter

C.I.B, NORD & FIN & SE & NO & EE & LV & LT & BALT & PL & RO CH, FINW-04, -05, -06, -'08, -09, -12, EUW-05,  NORDW-09, HeW-11, MV-06, PL&PZV-06, LVW-10, NORDW-10, LTW-11, HeVW-12, FIVW-12

Chivas Grand Calvera

Viimeinen pinseri-snautseri-risteytysyhdistelmä

on nyt suunniteltu ja Kennelliitossa hyväksytty.


DHALMA
astutetaan P&S snautseriuros JANKUn

pakastespermalla seuraavasta juoksusta

alkuvuodesta 2018.

 

 

 

Tämä pentue on kennel Yarracittan viimeinen risteytysyhdistelmä. Pennut tulevat olemaan sekä hyvin karvaisia että erityisen tärkeitä projektin jatkon kannalta. Toivommekin, että pennut löytäisivät sellaiset rakastavat kodit, jotka ovat kiinnostuneita rotukoirien geneettisen variaation huolehtimisesta ja valmiita yhteistyöhön.

 

Pentujen kasvaessa, sen lisäksi että ne elävät aivan normaalia elämää omistajiensa lemmikkeinä ja perheenjäseninä, niiden luonnetta sekä ulkomuotoa arvioidaan luonnetestein sekä jalostustarkastuksen avulla. Tarkoitus on, että pentueen parhaat yksilöt käytettäisiin edelleen jalostukseen. Koska yhteistyö on erittäin oleellista, on pentujen myyntihinta maltillinen - mutta kodit myös valitaan tarkoin.

 

Me tarjoamme kahden kasvattajan avun ja ajan sekä aidon kiinnostuksen näiden erityisten pentujen kasvua ja kehitystä kohtaan. Lisäksi "vertaistuen" kasvattiemme omistajien porukassa, ja tarvittaessa karvakorvakoirasi turkin siistimisen.

 

Pentueen vanhempien upeista näyttelysaavutuksista huolimatta näyttelyharrastuksen näiden pentujen kanssa saa unohtaa, mutta rekisteröityinä pinsereinä kaikki ovet muihin harrasteisiin on niiden kanssa auki. Agility, toko, rally-toko tai vaikkapa jäljestys, tai sitten vain jokapäiväinen puuha perheen seurassa on pinserille mielekästä puuhaa.

 

 

Mitä odotamme pentueelta? Erinomaista tyyppiä, vahvaa tiivistä rakennetta, hyvää luonnetta ja potentiaalia harrasteisiin. Molemmat vanhemmat on luonnetestattu: isä Jankulla on pinserille toivottavia ominaisuuksia, eli toimintakykyä sekä taisteluhalua. Janku myös suoritti BH-kokeen hyväksytysti ja kisasi TOKOssa AVO3-luokkaan saakka, sekä agailityssä Maxi-1 luokassa. Kummallakin vanhemmalla on myös plussatulos laukauksista: Janku varma ja Dhalma kokematon. Mainittakoon erityisesti, että Dhalman kaikki luonnetestatut täyssisarukset (3) sekä puolisisarukset (4) on olleet joko laukausvarmoja tai kokemattomia, ei toistaiseksi yhtään ääniherkkää.

Niin, ja Janku sekä Dhalma ovat hyväntahtoisia, luoksepäästäviä ja avoimia.

 

Vanhempien terveystulokset ovat myös kunnossa: Jankulla A-lonkat ja silmät peilattiin vielä 10-vuotiaana terveiksi, Dhalmalla kuin myös A-lonkat ja terveet silmät. Muutoinkin nämä ovat perusterveydeltään ongelmattomat yksilöt.

 

PENNUT REKISTERÖIDÄÄN KENNEL YARRACITTAN NIMELLE. Minä toimin pentujen hoitotätinä. Dhalma on myös syntynyt meillä, joten se sisaruksineen ovat minulle hyvin tuttuja koiria.

Otathan yhteyttä joko minuun, karo@megamagee.com tai Pirjoon, pirjo.porenne@elisanet.fi mikäli olet kiinnostunut pennusta!

Yarracitta Dhalma Pilccunen

C.I.B, NORD & FI & SE & NO CH, FIW-15

© K S 2 0 1 6